Alles rond leven en dood blijft in beweging, en in die beweging ga ik graag mee. 
Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden dan vroeger. Toch zijn er altijd nog meer mogelijkheden en ideeën voor een uitvaart die kunnen worden uitgewerkt. Het is wel de bedoeling dat die mogelijkheden en ideeën bij u en uw wensen passen. Ik help u graag om uw wensen te realiseren. Ik ga bij het realiseren van uw wensen uit van de kracht van de mensen zelf. Uw verdriet en uw afscheid zijn mijn zorg. Ik kan uw verdriet niet wegnemen, maar het wel samen met u delen. Vanuit die verbinding verzorg ik uw afscheid. 

Daarom ook dit logo: de basis is genomen van de Levensboom, ofwel de Tree of Life. Hoofdbestanddeel vormen de wortels, die zoeken naar verbinding, het maakt niet uit in welke richting. Ik zag er de symboliek in van familiebanden: familie is zoals de takken aan de boom, we groeien allemaal in verschillende richtingen, maar onze wortels bijven dezelfde. 
De bloem als achtergrondkleur in de takken is een roos en staat symbool voor liefde en eenheid. Voeg daar de kleur oranje aan toe, een kleur die symbool staat voor aandacht, warmte, optimisme, kracht, plezier en energie. Allemaal facetten die we, juist bij verlies, goed kunnen gebruiken. Net zoals de mannelijke (donkerpaars) en de vrouwelijke (lichtroze) energie waarmee elk mens verbonden is. We zijn allemaal een schakel. 
Door verbindingen te maken vormen we samen een geheel. 

Welke symboliek heeft deze levensboom nog meer voor mij? 
De wortels, stevig en dik, begonnen met mijn geboorte en groeiden naar wie ik nu ben. 
De stam, de weg die ik hiervoor ben gegaan. 
De dikke takken, mijn gezin, die aan de groei van mijn ontwikkeling hebben meegewerkt. Mijn familie, waar alle lief en leed mee gedeeld wordt. Mijn vrienden, die mij energie geven om nieuwe uitdagingen aan te gaan. 
De nieuwe kleinere takken, het netwerk dat ik heb, waardoor ik weer nieuwe mensen leer kennen, die mijn horizon verbreden. Kortom... Ondanks dat er ook wat takken aan mijn boom geknakt zijn, herkenbaar aan de knoesten, die daar een blijvende herinnering aan zijn, ben ik trots op mijn boom. 

De levensboom is ook een universeel symbool, dat wordt gebruikt in ontzettend veel spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. In verschillende culturen is de Tree of Life bekend. De drie belangrijke elementen, de wortels, de stam en de takken, staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van groei, van begin en eind, van de eeuwige kringloop van het leven. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid. Je kunt er ook de symboliek van de vier jaargetijden in terugzien: de lente staat voor het ontstaan, de zomer symboliseert het weelderig uitgroeien, de herfst staat voor het afsterven en de winter symboliseert de rust.